fbpx

GEZOCHT TEST PERSONEN

Wij zoeken testpersonen die al geruime tijd last hebben van hun rug.

  • U bent tussen 30 en 70 jaar oud
  • U kunt 2 maal per week 35 minuten tijd vrij maken om te sporten
  • U hebt al minimaal 1 jaar last van uw rug waarbij de klachten uw dagelijkse leven beïnvloeden

Claim 1 van de gratis lifestyle programma maand kaarten!


MILON CIRKEL: FIT IN 35 MINUTEN PER TRAINING
WAT IS DE MILON CIRKEL?
De Milon Cirkel is een slimme combinatie van volautomatische toestellen die meestal in een cirkel geplaatst worden. Samen met een trainer stel je eenmalig alle toestellen in. Jouw persoonlijke gegevens en voorkeuren worden vervolgens bewaard op een chipkaart. Door de chipkaart is er geen ruimte meer voor foutief sporten: je zitpositie en gewicht worden altijd automatisch gesynchroniseerd met jouw chipkaart. Je traint 100% veilig!

2 X IN DE WEEK 35 MINUTEN TRAINEN
Een volledige training op de Milon Cirkel duurt slechts 35 minuten! Omdat de 6 spieroefeningen maar 1 minuut duren, en de conditieoefeningen slechts 4 minuten van je tijd in beslag nemen, wordt het sporten met de Milon Cirkel nooit saai. Bewegen is nog nooit zo leuk geweest! 1 x per 5 dagen met de Milon Cirkel trainen is ruimschoots voldoende voor een zeer goed resultaat!

VANAF DE EERSTE TRAINING MERK JE AL VERSCHIL!
Met de Milon Cirkel kan je dus heel veilig en leuk trainen. Maar word je er ook fitter en slanker door? Zonder twijfel! Door de speciale persoonlijke trainingsmethode train je zeer efficient. In slechts één training in de 5 dagen verhoog je jouw stofwisseling aanzienlijk.
GEZOCHT TEST PERSONEN
Door onze inactieve levensstijl hebben steeds meer mensen te maken met rugklachten. Vooral de onderrug heeft het door het vele zitten zwaar te verduren met alle gevolgen van dien. Pijn bij het lopen, pijn bij het liggen en beperkingen in het dagelijkse leven zijn meer regel dan uitzondering. Indien u dit herkent, is de oplossing wellicht dichterbij dan u denkt. Milon heeft een revolutionair trainingssysteem op de markt gebracht waarin een combinatie van concentrische en excentrische spiertraining mogelijk is. Hierdoor kan veilig en effectief gewerkt worden aan verbetering van de spierkracht van de romp en worden rugklachten verminderd. Om de aard van de rugklachten en de resultaten van herstel binnen 3 maanden te testen, zoeken we testpersonen.

WAT HOUDT HET ONDERZOEK IN
• U sport gedurende 3 maanden op een speciaal voor dit onderzoek geselecteerd trainingssysteem waarop u zowel
concentrisch als excentrische spiertraining uitvoert
• U traint 2 keer per week 35 minuten.
• Voor het onderzoek bepalen we via enkele tests uw beginsituatie
• Na afloop analyseren we de verbeteringen en bepalen we
indien dat wenselijk is een vervolgprogramma voor u.
Wij vragen iedere deelnemer een eigen bijdrage voor deelname aan dit onderzoek.
Heeft u interesse om deel te nemen aan dit onderzoek en wellicht een manier te vinden om van uw rugklachten af te komen?

Waar kan je ons vinden?


Onze locatie: Jasmijnstraat 11, Emmeloord
Social media: Facebook
health-circle-card
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
secondes

Claim 1 van de gratis
maand kaarten!


Woon jij in Emmeloord of in de omgeving van Emmeloord? Dan hebben wij een exclusieve deal voor jou. Wij hebben 30 kaarten beschikbaar gesteld om 30 dagen de kracht van The Health Circle GRATIS te ervaren met de lifestyle programma.

    Naam:*

    E-mail:*

    Telefoonnummer:*