fbpx

Fit en Vitaal

Fit en Vitaal

FIT EN VITAAL ZOALS JIJ DAT WIL...
We weten allemaal dat het belangrijk is te bewegen. In ons dagelijks leven komen we meestal niet aan voldoende beweging toe en vooral onze spieren hebben die regelmatige training wel hard nodig. Onze spieren houden ons namelijk fit, vitaal, sterk, beweeglijk, gezond en slank.

Omdat je tijd schaars is wil je best trainen, maar dan wel snel, eenvoudig en effectief toch? Daarom is er de Milon. Een volautomatisch cirkel met toestellen waarop je afwisselend je uithoudingsvermogen en je spierkracht traint. In slechts 35 minuten heb je een complete work-out gedaan. Je Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke chipkaart zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint. Je kan altijd terecht, hoeft niet te wachten op toestellen en wordt door het display op het toestel uiterst nauwkeurig gecoacht om de juiste beweging te maken op het juiste tempo.

De Milon maakt training snel, veilig en effectief. Echt iets voor jou!
Je vindt de Milon inmiddels al in ruim 250 centra door heel Nederland en Belgie. Nu is de Milon ook in Emmeloord bij de Health Circle Jasmijnstraat 11.

Wat is fit en vitaal Training?

Bij fit en vitaal training wordt je gestimuleerd om op een natuurlijke manier te bewegen. Je verbetert jouw uithoudingsvermogen, kracht, stabiliteit, snelheid en flexibiliteit. De tijdsduur is niet van belang en kan dan ook per week verschillen, maar meestal ligt deze rond de 30 à 40 minuten. Bij veel oefeningen wordt er dan ook gebruik gemaakt van het eigen lichaamsgewicht of materiaal dat het hele lichaam uitdaagt om mee te werken bij de uitvoering van de oefening.
Voor wie is fit en vitaal Training?

Vit en vitaal Training is voor IEDEREEN en dus heel toegankelijk. Iedereen kan het op zijn eigen niveau doen, hiervoor hoef je geen ervaren sporter te zijn. Alle oefeningen worden zo aangepast dat deze voor jou uitvoerbaar zijn. Hoe vaak? Al met één les per week ben je bezig met je gezondheid. Een intensieve training van een half uur is al voldoende voor een optimale conditie en voldaan gevoel!

Voordelen fit en vitaal Training

  • Voor iedereen toegankelijk
  • Het hele lichaam wordt getraind in een korte tijdsduur
  • Snelle verbetering kracht en conditie

Start met Fit en Vitaal Training Health Circle!

Wil jij een keer ervaren of fit en vitaal Training iets voor jou is? Meld je dan nu aan voor de zomer actie Gratis gebruik van milon tot begin september bij inschrijving..

    Naam:*

    E-mail:*

    Telefoonnummer:*