fbpx

Speciaal voor de mensen in Emmeloord e.o.

FIT DE ZOMER DOOR

  • Energiek en vitaal de zomer door
  • In een korte tijd fit
  • Begin- en eindmeting
  • Sportprogramma op maat

> JA, IK WIL INFO ONTVANGEN


MILON CIRKEL: FIT IN 35 MINUTEN PER TRAINING
WAT IS DE MILON CIRKEL?
De Milon Cirkel is een slimme combinatie van volautomatische toestellen die meestal in een cirkel geplaatst worden. Samen met een trainer stel je eenmalig alle toestellen in. Jouw persoonlijke gegevens en voorkeuren worden vervolgens bewaard op een chipkaart. Door de chipkaart is er geen ruimte meer voor foutief sporten: je zitpositie en gewicht worden altijd automatisch gesynchroniseerd met jouw chipkaart. Je traint 100% veilig!

1 X IN DE 5 DAGEN 35 MINUTEN TRAINEN
Een volledige training op de Milon Cirkel duurt slechts 35 minuten! Omdat de 6 spieroefeningen maar 1 minuut duren, en de conditieoefeningen slechts 4 minuten van je tijd in beslag nemen, wordt het sporten met de Milon Cirkel nooit saai. Bewegen is nog nooit zo leuk geweest! 1 x per 5 dagen met de Milon Cirkel trainen is ruimschoots voldoende voor een zeer goed resultaat!

VANAF DE EERSTE TRAINING MERK JE AL VERSCHIL!
Met de Milon Cirkel kan je dus heel veilig en leuk trainen. Maar word je er ook fitter en slanker door? Zonder twijfel! Door de speciale persoonlijke trainingsmethode train je zeer efficient. In slechts één training in de 5 dagen verhoog je jouw stofwisseling aanzienlijk.
SNELLER RESULTAAT BEREIKEN
Je valt af als je 24 uur per dag, 7 dagen per week meer energie verbruikt dan dat je opneemt door je voeding. Hoe hoger de stofwisseling, hoe meer calorieën er verbruikt worden. In een normale sportschool verbruik je voornamelijk energie tijdens het sporten. Waarbij na één uur na de training de stofwisseling nog maar 50% verhoogd is. Je zou dus bijna elke dag moeten sporten om echt af te vallen!

15 X LANGERE VETVERBRANDING
Trainen met de Milon Cirkel zorgt ervoor dat je lichaam zich aan de specifieke krachtuithoudingstraining aanpast. Hierdoor verhoogt de stofwisseling tot 15 maal langer dan bij een gewone fitnesstraining. Dat betekent dat je 15 maal langer vet verbrandt!

ZEER GESCHIKT OM SAMEN TE DOEN!
Een centrale zuil geeft het trainingstempo aan. Je traint één minuut en wisselt daarna in 30 seconden tijd om van toestel. Iedereen traint op hetzelfde tempo, ieder op zijn eigen niveau. Als je eenmaal in het cirkelsysteem zit hoef je dus nooit meer te wachten op een toestel dat vrij komt. Als je samen met iemand anders traint, betekent dit je samen door de gehele cirkel schuift. Heel gezellig!

Waar kan je ons vinden?


Onze locatie: Jasmijnstraat 11, Emmeloord
Social media: Facebook
health-circle-card
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
secondes


Bijna klaar! nog 1 laatste stap voor jouw gezondere leven start

    Naam:*

    E-mail:*

    Telefoonnummer:*