fbpx

Afvalrace

DE AFVALRACE VAN EMMELOORD GAAT VAN START!

Raak in 10 weken 15% lichaamsvet kwijt en minimaal 8 kilo met gezonde voeding en goede begeleiding

Maak werk van je goede voornemens

Veel mensen willen meer bewegen en gezonder eten. Om zich fitter te voelen en lekkerder in hun vel te zitten. Toch blijft het vaak bij goede voornemens en blijkt de drempel naar een gezondere leefstijl te hoog. Daarom organiseert Health Circle een slimme Afvalrace voor iedereen die het lastig vindt om te starten én het vol te houden.

Persoonlijke begeleiding door deskundige voedingscoaches

Onze opgeleide Milon coaches met een Benfit opleiding helpen jou graag om dit doel op de juiste manier te bereiken

Met normale voeding en sporten

Je krijgt een voedingsprogramma op maat, na elke meting met jouw Benfit coach krijg je een volledig op maat geschreven menu gemaild. Dit menu komt overigens ook in jouw persoonlijke ‘telefoonapp’ te staan en zo heb alle informatie altijd bij de hand. Je lust iets niet? Geen probleem! Je ontvangt een vervangende voedingsmiddelenlijst van ons.

Boodschappenlijstje

Gemakkelijk met het aanwezige boodschappenlijstje. Met je ‘telefoonapp’ boodschappen doen of je e-mail lijstje uitprinten

Meten, workshops en uitreiking

Elke week meten van vet – gewicht – omvang. Tijdens de 10 weken vinden er ook ee workshops plaats over voeding en bewegen. We sluiten de cursus af met een leuke avond en uitreiking.

Samen is het leuker!

Dus een besloten whatsapp groep voor de deelnemers. Hierin kunnen de deelnemers elkaar motiveren en kun je met je groepsgenoten afspreken om met elkaar te gaan sporten. Ook voor tips of allerlei andere dingen is de appgroep ideaal.

Motiverend

We maken het zo gemakkelijk mogelijk om mee te doen en er helemaal voor te gaan. Het wedstrijdelement maakt het daarbij extra leuk en motiverend. Samen met je zus, man, vriend of vriendinnen ga je ervoor om zoveel mogelijk kilo’s kwijt te raken."

*Prijsgarantie

Deelnemers die in deze 10 weken 15% van hun lichaamsvet en minimaal 8 kilo weten kwijt te raken, ontvangen hun cursusgeld retour. Gratis inspiratiebijeenkomst op 9 januari 2020 om 20:00.

    Naam:*

    E-mail:*

    Telefoonnummer:*