fbpx

HOE FIT BEN JIJ?

Haal jij je doelen niet? Onze trainers kunnen je helpen!

 • 1-op-1 Begeleiding
 • In 8 weken Fit
 • Begin- en eindmeting
 • Sportprogramma op maat
 • Veilig, Gemakkelijk en met Resultaatgarantie
 • Slecht 35 minuten per training

Meld je aan.


MILON!
Veel mensen hebben lichamelijke klachten. Pijnlijke schouders, knieën, spieren of rug klachten, kortademigheid. De Milon Cirkel is uitermate geschikt om snel en veilig een goede basis conditie en basis kracht op te bouwen. Dit is een voorwaarde voor een goede levenskwaliteit. Tevens is dit de ideale start om veilig en verantwoord jarenlang plezier te beleven aan het sporten. Zonder goede fundamenten kan je geen stevig huis bouwen! Na 6 tot 12 weken is de basis gelegd voor jarenlang sportplezier.
Vraag gratis een proefweek aan

2 X IN DE WEEK 35 MINUTEN TRAINEN
Een volledige training op de Milon Cirkel duurt slechts 35 minuten! Omdat de 6 spieroefeningen maar 1 minuut duren, en de conditieoefeningen slechts 4 minuten van je tijd in beslag nemen, wordt het sporten met de Milon Cirkel nooit saai. Bewegen is nog nooit zo leuk geweest! 2 x per week met de Milon Cirkel trainen is ruimschoots voldoende voor een zeer goed resultaat!
MILON CIRKEL: FIT IN 35 MINUTEN PER TRAINING
WAT IS DE MILON CIRKEL?
De Milon Cirkel is een slimme combinatie van volautomatische toestellen die meestal in een cirkel geplaatst worden. Samen met een trainer stel je eenmalig alle toestellen in. Jouw persoonlijke gegevens en voorkeuren worden vervolgens bewaard op een chipkaart. Door de chipkaart is er geen ruimte meer voor foutief sporten: je zitpositie en gewicht worden altijd automatisch gesynchroniseerd met jouw chipkaart. Je traint 100% veilig!

ZEER GESCHIKT OM SAMEN TE DOEN!
Een centrale zuil geeft het trainingstempo aan. Je traint één minuut en wisselt daarna in 30 seconden tijd om van toestel. Iedereen traint op hetzelfde tempo, ieder op zijn eigen niveau. Als je eenmaal in het cirkelsysteem zit hoef je dus nooit meer te wachten op een toestel dat vrij komt. Als je samen met iemand anders traint, betekent dit je samen door de gehele cirkel schuift. Heel gezellig!

Waar kan je ons vinden?


Onze locatie: Regenboogstraat, Emmeloord
Social media: Facebook
health-circle-card
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
secondes

Claim 4 weken GRATIS


Woon jij in Emmeloord of in de omgeving van Emmeloord? Dan hebben wij een exclusieve deal voor jou. Meld je aan en krijg 4 weken Milon te goed. Deze actie geldt niet voor bestaande abonnementen.

  Naam:*

  E-mail:*

  Telefoonnummer:*